top of page

"Βιωρατική Τέχνη"


Η Βιωρατική Τέχνη* είναι μία μέθοδος Επικοινωνίας με τον Ανώτερο Εαυτό μας, τον οποίο οι Τολτέκοι αποκαλούσαν Ονειρευτή και είναι αποτέλεσμα της πολυετούς μελέτης και πρακτικής εφαρμογής, από μέρους της Ειρήνης Λεονάρδου, των διδασκαλιών και των τεχνικών έτσι όπως αυτές έχουν παραδοθεί από τον Νάγαλ Theun Mares στους Πολεμιστές του Μονοπατιού της Ελευθερίας. Η μέθοδος έχει επαληθευθεί πειραματικά με την συμμετοχή των ιδρυτικών μελών της Λέσχης Ortessia και αρκετών εθελοντών.

Στηρίζεται στις πληροφορίες, των Πρότυπων Συνειδησιακών Όψεων, της Παράδοσης των Τολτέκων Μάντεων και εφαρμόζεται με την διαισθητική επιλογή (του ενδιαφερόμενου) πέντε σημείων σε ειδικό άξονα συντεταγμένων, το καθένα από τα οποία αντιστοιχεί σε ένα από τα πέντε Επίπεδα της Συνείδησης.

Αποτέλεσμα της χρήσης της μεθόδου είναι η επίτευξη της Ευφυούς Συνεργασίας μας με τον Ονειρευτή μας και η απόκτηση των εκάστοτε απαραίτητων πληροφοριών για την επιτυχημένη πορεία της Εξέλιξης μας και ταυτόχρονα της μετακίνησης του Σημείου Συναρμολόγησης της Αντίληψης μας.

Εφαρμόζεται με περιοδικότητα που ακολουθεί, καταρχήν, τους κύκλους της Φύσης – Ηλιοστάσια και Ισημερίες – αλλά και με περιοδικότητα που ακολουθεί την ατομική μας πορεία στην Σπείρα της Εξέλιξης, όταν νοιώθουμε πως χρειαζόμαστε καθοδήγηση ή είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το επόμενο βήμα.

Σημαντικές πληροφορίες για την άσκηση της Βιωρατικής Τέχνης, θα βρείτε στην Τριλογία της Ειρήνης Λεονάρδου "ΥΠΑΡΞΗ".

Για τον προσδιορισμό των Πρότυπων Συνειδησιακών Όψεων σας της τρέχουσας χρονικής περιόδου και τις αντίστοιχες οδηγίες προς εργασία, επικοινωνήστε με την Ειρήνη Λεονάρδου στο email: eleonardou@onirocosmos.gr

Αξία προσδιορισμού 50€ / Ο προσδιορισμός και οι πληροφορίες προς εργασία συνοδεύονται, χωρίς επιπλέον χρέωση, από 12σέλιδο εγχειρίδιο PDF με πληροφοριακό υλικό.

Για την πλήρη μελέτη της Παράδοσης των Τολτέκων και των διδασκαλιών του Νάγαλ Theun Mares επισκεφθείτε το: http://www.renascentlegacy.com/

__________________________________

*ΒΙΩΡΑΣΗ 2014 © Ειρήνη Λεονάρδου

εκ του βιώνω + όραση

Η λέξη "Βιώραση" δημιουργήθηκε από την Ειρήνη Λεονάρδου για να εκφράσει την ικανότητα σκέψης και αντίληψης μέσω αισθητήριων εικόνων και ανταλλαγής νοημάτων και ιδεών έξω από τα πρότυπα της συμβατικής επικοινωνίας.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page